Lappeenrannan asuntopalvelu luopuu vakuusmaksusta, lue lisää

Oppaat, lehdet ja videot

Monipuolisesti tietoa asukkaille ja toimivia vinkkejä asumiseen.

Asukasopas

Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n Asukasoppaaseen on koottu hyödyllistä tietoa asumisen eri vaiheista. Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja palautetta oppaasta sähköpostitse: aspainfo@aspakoti.fi

Piirretty nainen istuu lukemassa vihkoa.
Piirretty maisema, jossa taloja ja puita.

Hyvä vuokratapa

Hyvä vuokratapa -oppaan tarkoituksena on edesauttaa ongelmattoman ja toimivan huoneenvuokrasuhteen luomisessa. Oppaan ovat julkaisseet Vuokralaisten keskusliitto ry, Suomen Vuokranantajat SVA ry, Suomen Kiinteistöliitto ry ja Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry.

Aspakoti-lehti

Aspakoti on Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n keväisin julkaisema asukaslehti, joka sisältää mm. ajankohtaisia uutisia ja kiinnostavia artikkeleita. Lehti jaetaan Asuntopalvelun asuintalojen jokaiseen talouteen.

Onko sinulla mielessä mielenkiintoinen tarina tai tapahtuma, jonka haluaisit jakaa muillekin asukkaille? Kaipaatko tietoa tietystä asumisen teemasta tai vinkkejä kierrättämiseen? Lähetä juttuvinkkisi tai toiveesi lehden sisältöön sähköpostitse: aspainfo@aspakoti.fi

Toteutamme juttuvinkit toteutamme mahdollisuuksien mukaan. Muistathan laittaa yhteystietosi, jotta voimme tarvittaessa pyytää lisätietoja. 

Aspakoti 2023 -lehden kansikuva.

Asukkaana Asuntopalvelulla

Koomikko Matti Patronen opastaa Lappeenrannan Asuntopalvelun humoristisilla opastevideoilla, kuinka toimia asumisen eri tilanteissa.

#MieEnIkinäMuutaPois