Lappeenrannan asuntopalvelu luopuu vakuusmaksusta, lue lisää

Tietoa Lappeenrannasta

Suomen ilmastopääkaupunki Lappeenranta tarjoaa asukkailleen kansainvälistä tunnelmaa, iloisia ihmisiä, Saimaan vesistöt ja upean luonnon.

Viihtyisä ja vihreä ilmastopääkaupunki

Lappeenranta on yli 70 000 asukkaan kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki. Suomen ympäristöpääkaupunkia ympäröi puhdas luonto ja Suomen suurin järvi Saimaa.

Lapsi- ja perheystävällisessä Lappeenrannassa kohtaat iloisia ja puheliaita karjalaisia, joilla on vahva yhdessä tekemisen kulttuuri. Lappeenrannassa kaikki osallistuvat yhteisen kodin ja tulevaisuuden rakentamiseen. Kestävästi ja luontoa säästäen.

Satama kaupunginlahdella, historiaa huokuva Linnoitus ja Saimaan Rantaraitti toivottavat sinut tervetulleeksi Lappeenrantaan!

Yksi Lappeenrannan parhaimmista puolista on se, että kaikki on lähellä: luonto, koulut, terveydenhuolto, kulttuuri ja muut laadukkaan arjen peruspalvelut.

Toimivat peruspalvelut ja hyvät kulkuyhteydet

Lappeenrannassa voit luottaa siihen, että laadukkaat peruspalvelut ovat helposti saavutettavissa kuljit sitten jalan, pyörällä, autolla tai bussilla. Rautatieasema keskikaupungin tuntumassa ja lentokenttä lisäävät helpon matkustamisen mahdollisuuksia.

Lappeenranta sijaitsee vain noin kahden tunnin ajomatkan päästä Helsingistä. Voit siis melko vaivattomasti yhdistää asumisen luonnon keskellä Lappeenrannassa ja työssäkäynnin pääkaupunkiseudulla.

Kuvat: Lappeenrannan kaupunki