Lappeenrannan asuntopalvelu luopuu vakuusmaksusta, lue lisää

Koti meiltä

Vuokra-asuminen on joustavaa ja vaivatonta. Tarjoamme koteja erilaisiin elämäntilanteisiin.

Koti joustavasti tarpeidesi mukaan

Lappeenrannan Asuntopalvelulla on noin 4800 asuntoa noin 200:ssa eri osoitteessa eri puolilla Lappeenrantaa. Laajasta asuntovalikoimasta löytyy yksiöitä, kaksioita ja kolmiota niin kerros- kuin rivitaloista sekä muutamasta pientalosta.

Vuokra-asuminen on joustavaa ja vaivatonta. Elämäntilanteiden muuttuessa voit vaihtaa asuntoa helposti ja nopeasti. Moni asukkaistamme on löytänyt meiltä kodin eri elämänvaiheisiin ja myös sen itselle sopivan loppuelämän kodin.

Kuka voi hakea asuntoa?

  • Lappeenrannan Asuntopalvelun asuntoa voi hakea kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt henkilö tai alaikäinen henkilö huoltajan suostumuksella.
  • Etusijalla ovat hakijat, joilla on työ- tai opiskelupaikka Lappeenrannassa tai muu sosiaalinen syy asunnon tarpeeseen.
  • Voit hakea asuntoa, jos olet muuttamassa Lappeenrantaan opiskelun tai työn takia.

Uutta kotia etsimässä? Tutustu näihin

Koira ja nainen ulkoilemassa syksyisessä metsässä.

Asukkaana Asuntopalvelulla

Tutustu asukkaan etuihin, asukastoimintaan sekä asumisaikana noudatettaviin ohjeisiin. Täältä löydät myös tärkeää tietoa vuokrasopimuksen yleisiin ehtoihin ja vuokran maksuun.

Löydä uusi koti Asuntopalvelulta

Laajasta asuntovalikoimasta löytyy yksiöitä, kaksioita ja kolmiota niin kerros- kuin rivitaloista sekä muutamasta pientalosta.

Joustavaa ja vaivatonta asumista muuttuneisiin elämäntilanteisiin tai loppuelämän koti.