Lappeenrannan Asuntopalvelu luopuu vakuusmaksusta, lue lisää

Asukkaan edut

Tutustu asukkaiden etuihin ja tervetuloa asukkaiden yhteisiin tapahtumiin.

Asukasetuja ja tapahtumia

Tarjoamme asukkaille erilaisia etuja ja tapahtumia. Asuntopalvelun kaikkien asuntojen vuokraan kuuluu maksuton laajakaista.

Kaikki asukkaamme voivat osallistua yhteiseen tapahtumiin ja asukastoimikunnat järjestävät talokohtaista virkistystoimintaa ja yhdessä tekemistä.

Vuokra-asuminen on lähtökohtaisesti joustavaa ja vaivatonta. Toimivat isännöintipalvelut huolehtivat pihatöistä ja asuntosi pienistä korjaustoimenpiteistä.

Asiakaspalvelumme apu on saatavilla helposti ja nopeasti useista eri kanavista.

Tapahtumia ja virkistystoimintaa

Järjestämme asukkaillemme erilaisia tapahtumia useamman kerran vuodessa. Pyrimme tarjoamaan mukavaa tekemistä kaiken ikäisille asukkaillemme.

Lemmikit

Asuntopalvelun koteihin ovat myös asukkaiden lemmikit tervetulleita.

Joutsenossa sijaitseva Jäkälätie 2 on allergiatalo, jossa ei saa pitää allergiaa aiheuttavia lemmikkieläimiä.

Muistathan lemmikinomistajana huolehtia yhteisestä asumisviihtyvyydestä.

Pitkäaikaisten vuokralaisten palkitseminen

Kun yhtäjaksoista asumista Lappeenrannan Asuntopalvelun asunnoissa on tullut täyteen 15, 20, 30, 40 tai 50 vuotta, otathan yhteyttä isännöitsijääsi. Pyynnöstä isännöitsijäsi tulee tapaamaan sinua kotiisi. Yhdessä isännöitsijän ja asukkaan kanssa keskustellaan tapauskohtaisesti, mitä asuntosi pieni kunnonkohotus kaipaa.

Olemme olleet asiakkaana nyt yli 20 vuotta ja sen kunniaksi saimme asuntomme ikkunoihin sälekaihtimet. Etenkin kesällä ne auttavat pitämään asuntoa viileämpänä.

Päivi Tuosa | asukas

Maksuton laajakaista

Asuntopalvelun lähes kaikkien asuntojen vuokraan sisältyy kaapeli-tv:n peruspalvelu sekä Kodin Netti-laajakaista Telian valokuituverkossa. Vuokraan sisältyvä laajakaistayhteys on 10 Mbit/s perusnopeudella toimiva yhteys.

Tulevat asukastapahtumat

Järjestämme asukkaillemme erilaisia tapahtumia useamman kerran vuodessa. Pyrimme tarjoamaan mukavaa tekemistä kaiken ikäisille asukkaillemme.

Tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki Lappeenrannan Asuntopalvelun asukkaat. Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan.

Tarjoamme asukkaillemme retken Ruokolahden Kummakivelle lauantaina 18.5.2024. Retkelle mahtuu mukaan 90 ensimmäiseksi ilmoittautunutta Lappeenrannan Asuntopalvelun asukasta.

Aikataulu:

klo 10.00 lähtö busseilla Lappeenrannan keskustan Peltolan koulun tilausajopysäkiltä – Lauritsalan Karjalantien pysäkki – Joutsenon Keskuskadun pysäkki – Ruokolahti
klo 11.30 perillä Ruokolahdella
klo 13.30 Kotimatka alkaa


Sitovat ilmoittautumiset maanantaina 29.4.2024 klo 9.00 alkaen ja sunnuntaihin 5.5.2024 mennessä oheisella lomakkeella.

Huomioithan, että retkelle on hyvä varustautua säänmukaisella vaatetuksella sekä eväillä. Lisätietoa retkestä voit kysyä Paula Nikku 020 496 3209 sähköpostitse: tapahtumat@aspakoti.fi

Tarjoamme asukkaillemme Saimaan risteilyn M/S Camillalla torstaina 27.6.2024 klo 15 – 17.

Risteilylle mahtuu mukaan 200 ensimmäiseksi ilmoittautunutta Lappeenrannan Asuntopalvelun asukasta. Tapahtuma on jo täynnä.

Aikataulu:

klo 15 lähtö Lpr Satamasta
klo 17 paluu Lpr Satamaan

Risteilyllä on luvassa kahvitarjoilu sekä tunnelmaa luomassa mies ja kitara. Lisätietoa tapahtumasta ja mahdolliset peruutukset voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen: tapahtumat@aspakoti.fi 

Tarkemmat tapahtumatiedot julkaistaan myöhemmin.