Lappeenrannan asuntopalvelu luopuu vakuusmaksusta, lue lisää

Joutseno

Joutseno on Lappeenrannan kaupungin toiseksi suurin taajama ja tarjoaa asukkailleen raikasta luontoa, monipuolisesti aktiviteetteja sekä toimivat peruspalvelut.

Monipuolinen Joutseno

Joutseno sijaitsee noin 20 kilometriä Lappeenrannan keskustasta itään. Se liitettiin Lappeenrannan kaupunkiin vuoden 2009 alussa, mutta Joutseno säilytti peruspalvelut kuten terveydenhuollon, koulut, päiväkodit sekä kirjaston.

Kerros- ja rivitalokohteemme Joutsenon keskustassa, Lampikankaalla, Pulp-Ahvenlammella ja Korvenkylän Rauhassa tarjoavat rauhallisen, viihtyisän ja yhteisöllisen asuinpaikan kaikenikäisille.

Joutsenon keskustan palvelut ovat hyvin saavutettavissa Lampikankaan ja Pulp-Ahvenlammen kaupunginosista sekä kävellen että pyöräillen. Linja-autolla, junalla ja omalla autolla pääsee sujuvasti liikkumaan paikasta toiseen.

Rauhan kaupunginosa sijaitsee Lappeenrannan kaupungin itärajalla, aivan Imatran kaupungin kupeessa. Lapsiperheet pääsevät nauttimaan Korvenkylän kyläkoulun ja päiväkodin laadukkaasta opetuksesta.

Elämää Joutsenossa

Luonto ympärillä, laaja retkeilyreitistö suoraan kotiovelta, Kolmen sukupolven lähiliikunta-alue, Hinkanranta, vilkas kesätori, Myllymäen laskettelukeskus, kouluissa hyvinvointipainotteinen opetus sekä kaikki peruspalvelut käden ulottuvilla. Ei ihme, että Joutsenossa asuvat ovat elämäänsä tyytyväisiä.

Lue joutsenolaisen asukaspariskunnan tarina.

Tutustu Joutsenon vapaana oleviin kohteisiin