Lappeenrannan Asuntopalvelu luopuu vakuusmaksusta, lue lisää

Arvontasäännöt

 1. Arvonnan järjestäjänä toimii Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).
 2. Arvontaan voit osallistua internetissä Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n Facebook-sivulla kommentoimalla sivulla julkaistua kisapäivitystä. Kommentointi edellyttää Facebook-tunnuksen olemassaoloa.
 3. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan. Osallistumisoikeutta ei ole Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n henkilökunnalla tai heidän perheenjäsenillään. Osallistumisoikeutta ei myöskään ole Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n osaksi omistamien yhtiöiden työntekijöillä tai heidän perheenjäsenillään, eikä niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
 4. Arvonta suoritetaan päivityksessä sekä ilmoituksissa ilmoitetun arvonnan voimassaoloajan päättymisen jälkeen. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä.
 5. Osallistuneiden kesken arvotaan päivityksessä ilmoitettu palkinto/palkinnot. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi.
 6. Voittajille ilmoitetaan voitosta Facebookissa yksityisviestillä, joten asetusten tulee olla säädetty niin, että yksityisviestin lähettäminen on mahdollista. Voittajaa pyydetään lähettämään yhteystiedot palkinnon luovuttamista varten Facebookin yksityisviestissä. Jos voittaja ei lähetä yhteystietojaan 1 viikon kuluessa voitosta ilmoittamisesta, voidaan arvonta suorittaa uudelleen. Annettuja yhteystietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.
 7. Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä sekä kisavastauksensa ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.
 8. Arvonnan järjestäjä voi halutessaan käyttää osallistujien arvontaan osallistumisen yhteydessä antamia kommentteja ja kuvia markkinointitarkoituksiin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.
 9. Arvonnan järjestäjä voi toimittaa osallistujien arvontaan osallistumisen yhteydessä antamia kommentteja arvonnan yhteistyöseuran käyttöön.
 10. Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.
 11. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
 12. Erityisesti huomioitavaa on, että arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.
 13. Lisäksi Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy voi järjestää arvontoja erilaisissa tapahtumissa. Tapahtumissa järjestettäviä arvontoja koskevat myös edellä mainitut säännöt