Lappeenrannan Asuntopalvelu luopuu vakuusmaksusta, lue lisää

19.02.2024 | Tiedote

Kaksi kesätyöpaikkaa tekniseen isännöintiin

Etsimme isännöintitiimiimme kahta kesätyöntekijää. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi rakennus- tai muun alan AMK- tai DI- opiskelijalle. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tämän jälkeen pääset tekemään teknisen isännöinnin erilaisia tehtäviä kolmen kuukauden ajan kesäkuusta elokuun loppuun asti Lappeenrannan alueella. Tehtäviin kuuluvat mm. huoneistojen tarkastukset, vikailmoitusten välittäminen, tilattujen töiden valvonta ja yhteistyö kiinteistöhuollon kanssa.

Tässä työssä onnistut, mikäli olet oma-aloitteinen, omaat järjestelmällisen otteen työhön, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on kyky oppia nopeasti uusien järjestelmien käyttö. Tehtäviin valittavilla tulee olla ajokortti ja oma auto käytössä. Kilometrikorvaukset maksetaan verottajan ohjeistuksen mukaisesti.

Työn arvioitu aloitusajankohta on 3.6.2024 ja päättyminen 31.8.2024. Työaika 36,25 tuntia viikossa ja päivittäin tämä sijoittuu normaalisti klo 8:00-16:00 välille – viikonloput ovat vapaat. Käytössä on liukuva työaika ja tunnit tasataan ennen työsuhteen loppumista. Kesälomasijaisuuden lisäksi voi tulla tarvetta tuntitöihin myös kesän jälkeen, joten etusijalla tehtäviin ovat henkilöt kenellä on mahdollisuus tehdä loppuvuonna tuntitöitä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä mahtavan ponnahduslaudan isännöintialan erilaisiin tehtäviin!

Haun toteuttaa henkilöstöpalveluyritys Eezy Lappeenranta. Lähetä hakemus viimeistään 12.3.2024 mennessä osoitteessa: eezy.fi. Lisätietoja saat soittamalla Eezylle arkisin klo 9-15 Merja Teitto p. 040 307 5601 tai Kateriina Mutkala p. 040 307 5603.