02.09.2024 | Tiedote

Asukassivujen maksuominaisuus ja toimistotunnistautuminen

Asukkaiden omaa asiointikanavaa Asukassivuja on kehitetty asukkaiden toiveiden mukaisesti ja jatkossa Asukassivuilla voi tehdä myös maksusuorituksia. Lisäksi toimistotunnistautuminen mahdollistaa Asukassivujen käytön myös niille asukkaille, joilla ei ole käytössä suomalaisia pankkitunnuksia eikä vahva tunnistautuminen ole mahdollista.

Asukassivujen maksuominaisuus:

  • Maksa helposti ja vaivattomasti: Voit nyt maksaa avoimet vuokramaksut sekä myös erillis- ja lukemalaskut Asukassivujen kautta.
  • Selkeä informaatio erääntymisistä: Tehokkaan talouden hallinnan mahdollistamiseksi näet erääntyneet ja tulevat maksut 30 päivän sisällä.
  • Monipuoliset maksuvaihtoehdot: Oma talous-osiosta löydät jatkossa Maksaminen, suoritukset ja laskut -osion, jonka kautta voit suorittaa maksuja haluamallasi summalla suomalaisten pankkipalveluiden, Visa ja Mastercard-korttien sekä lompakkopalveluiden (MobilePay tai Siirto) avulla.

Toimistotunnistautuminen

Mikäli asukkaalla ei ole käytössä suomalaisia pankkitunnuksia eikä vahva tunnistautuminen ole mahdollista, asukas voi tehdä toimistotunnistautumisen. Toimistotunnistautuminen tehdään Lappeenrannan Asuntopalvelun toimiston asiakaspalvelussa osoitteessa Valtakatu 44 joko passin tai henkilökortin perusteella.

Toimi näin:

  1. Tee toimistotunnistautuminen.
  2. Rekisteröidy Asukassivuille syöttämällä sähköpostiosoitteesi rekisteröitymislomakkeelle.
  3. Valitse itsellesi salasana, jolla pääset kirjautumaan Asukassivuille myös myöhemmin.

Salasanan syöttämisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa olevan linkin kautta voit vahvistaa käyttäjätunnuksesi ja ottaa sen käyttöön syöttämällä vielä salasanasi kertaalleen.

Lisätietoa Asukassivuista löydät täältä